loading...
فروشگاه و وبلاگ استودیو انیمیشن اپیکس
پیشاپیش فرا رسیدن عید سعید فطر بر مسلمین جهان مبارک باد

  پیشاپیش فرا رسیدن عید سعید فطر بر مسلمین جهان مبارک باد 


https://rozup.ir/view/1674391/fetr%20matlab.jpg

     
       عید سعید فطر


عید فطر یکی از دو عید بزرگ در سنت اسلامی است که درباره آن احادیث و روایات بیشمار وارد شده است. مسلمانان روزه دار که ماه رمضان را به روزه داری به پا داشته و از خوردن و آشامیدن و بسیاری از کارهای مباح دیگر امتناع ورزیده اند، اکنون پس از گذشت ماه رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را از خداوند می طلبند، اجر و پاداشی که خود خداوند به آنان وعده داده است.

امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) در یکی از اعیاد فطر خطبه ای خوانده اند و در آن مؤمنان را بشارت و مبطلان را بیم داده اند.

خطب امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام یوم الفطر فقال: ایها الناس! ان یومکم هذا یوم یثاب فیه المحسنون و یخسر فیه المبطلون و هو اشبه بیوم قیامکم، فاذکروا بخروجکم من منازلکم الی مصلاکم خروجکم من الاجداث الی ربکم و اذکروا بوقوفکم فی مصلاکم و وقوفکم بین یدی ربکم، و اذکروا برجوعکم الی منازلکم، رجوعکم الی منازلکم فی الجنه.

عباد الله! ان ادنی ما للصائمین و الصائمات ان ینادیهم ملک فی آخر یوم من شهر رمضان، ابشروا عباد الله فقد غفر لکم ما سلف من ذنوبکم فانظروا کیف تکونون فیما تستانفون (1)

ای مردم! این روز شما روزی است که نیکوکاران در آن پاداش می گیرند و زیانکاران و تبهکاران در آن مایوس و نا امید می گردند و این شباهتی زیاد به روز قیامتتان دارد، پس با خارج شدن از منازل و رهسپار جایگاه نماز عید شدن به یاد آورید خروجتان از قبرها و رفتنتان را به سوی پروردگار، و با ایستادن در جایگاه نماز به یاد آورید ایستادن در برابر پروردگارتان را و با بازگشت به سوی منازل خود، متذکر شوید بازگشتتان را به سوی منازلتان در بهشت برین، ای بندگان خدا، کمترین چیزی که به زنان و مردان روزه دار داده می شود این است که فرشته ای در آخرین روز ماه رمضان به آنان ندا می دهد و می گوید:

«هان!بشارتتان باد، ای بندگان خدا که گناهان گذشته تان آمرزیده شد، پس به فکر آینده خویش باشید که چگونه بقیه ایام را بگذرانید.»

عارف وارسته ملکی تبریزی درباره عید فطر آورده است: «عید فطر روزی است که خداوند آن را از میان دیگر روزها بر گزیده است و ویژه هدیه بخشیدن و جایزه دادن به بندگان خویش ساخته و آنان را اجازه داده است تا در این روز نزد حضرت او گرد آیند و بر خوان کرم او بنشینند و ادب بندگی بجای آرند، چشم امید به درگاه او دوزند و از خطاهای خویش پوزش خواهند، نیازهای خویش به نزد او آرند و آرزوهای خویش از او خواهند ونیز آنان را وعده و مژده داده است که هر نیازی به او آرند، بر آوره و بیش از آنچه چشم دارند به آنان ببخشند و از مهربانی و بنده نوازی، بخشایش و کارسازی در حق آنان روا دارد که گمان نیز نمی برند.» (2)

روز اول ماه شوال را بدین سبب عید فطر خوانده اند که در این روز، امر امساک و صوم از خوردن و آشامیدن برداشته شده و رخصت داده شد که مؤمنان در روز افطار کنند و روزه خود را بشکنند فطر و فطر و فطور به معنای خوردن و آشامیدن، ابتدای خوردن و آشامیدن است و نیز گفته شده است که به معنای آغاز خوردن و آشامیدن است پس از مدتی از نخوردن و نیاشامیدن. ابتدای خوردن و آشامیدن را افطار می نامند و از این رو است که پس از اتمام روز و هنگامی که مغرب شرعی در روزهای ماه رمضان، شروع می شود انسان افطار می کند یعنی اجازه خوردن پس از امساک از خوردن به او داده می شود.

عید فطر دارای اعمال و عباداتی است که در روایات معصومین(ع) به آنها پرداخته شده و ادعیه خاصی نیز آمده است.

از سخنان معصومین(ع) چنین مستفاد می شود که روز عید فطر، روز گرفتن مزد است. و لذا در این روز مستحب است که انسان بسیار دعا کند و به یاد خدا باشد و روز خود را به بطالت و تنبلی نگذراند و خیر دنیا و آخرت را بطلبد.

و در قنوت نماز عید می خوانیم:

«... اسئلک بحق هذا الیوم الذی جعلته للمسلمین عیدا و لمحمد صلی الله علیه و آله ذخرا و شرفا و کرامة و مزیدا ان تصلی علی محمد و آل محمد و ان تدخلنی فی کل خیر ادخلت فیه محمدا و آل محمد و ان تخرجنی من کل سوء اخرجت منه محمدا و آل محمد، صلواتک علیه و علیهم اللهم انی اسالک خیر ما سئلک عبادک الصالحون و اعوذ بک مما استعاذ منه عبادک المخلصون »

بارالها! به حق این روزی که آن را برای مسلمانان عید و برای محمد(ص) ذخیره و شرافت و کرامت و فضیلت قرار دادی از تو می خواهم که بر محمد و آل محمد درود بفرستی و مرا در هر خیری وارد کنی که محمد و آل محمد را در آن وارد کردی و از هر سوء و بدی خارج سازی که محمد و آل محمد را خارج ساختی، درود و صلوات تو بر او و آنها، خداوندا، از تو می طلبم آنچه بندگان شایسته ات از تو خواستند و به تو پناه می برم از آنچه بندگان خالصت به تو پناه بردند.

در صحیفه سجادیه نیز دعایی از امام سجاد(ع) به مناسبت وداع ماه مبارک رمضان و استقبال عید سعید فطر وارد شده است:

«اللهم صل علی محمد و آله و اجبر مصیبتنا بشهرنا و بارک لنا فی یوم عیدنا و فطرنا و اجعله من خیر یوم مر علینا، اجلبه لعفو و امحاه لذنب و اغفرلنا ما خفی من ذنوبنا و ما علن ... اللهم انا نتوب الیک فی یوم فطرنا الذی جعلته للمؤمنین عیدا و سرورا و لاهل ملتک مجمعا و محتشدا، من کل ذنب اذنبناه او سوء اسلفناه او خاطر شرا اضمرناه توبة من لا ینطوی علی رجوع الی.»

پروردگارا! بر محمد و آل محمد درود فرست و مصیبت ما را در این ماه جبران کن و روز فطر را بر ما عیدی مبارک و خجسته بگردان و آن را از بهترین روزهایی قرار ده که بر ما گذشته است که در این روز بیشتر ما را مورد عفو قرار دهی و گناهانمان را بشوئی و خداوندا بر ما ببخشایی آنچه در پنهان و آشکارا گناه گردانیم ... خداوندا! در این روز عید فطرمان که برای مؤمنان روز عید و خوشحالی و برای مسلمانان روز اجتماع و گردهمائی قرار دادی از هر گناهی که مرتکب شده ایم و هر کار بدی که کرده ایم و هر نیت ناشایسته ای که در ضمیرمان نقش بسته است به سوی تو باز می گردیم و توبه می کنیم، توبه ای که در آن بازگشت به گناه هرگز نباشد و بازگشتی که در آن هرگز روی آوردن به معصیت نباشد. بارالها! این عید را بر تمام مؤمنان مبارک گردان و در این روز، ما را توفیق بازگشت به سویت و توبه از گناهان عطا فرما.» (3)

پی نوشت ها:

1- محمدی ری شهری، میزان الحکمه، 7/131 - 132

2- میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، المراقبات فی اعمال السنه، تبریز، 1281 ق ص 167، مجله پاسدار اسلام، ش 101، ص 10

3- نک: ماهنامه پاسدار اسلام، شماره 101، اردیبهشت ماه 1369 ص 10 - 11، 50

رمضان، تجلی معبود (ره توشه راهیان نور) صفحه 248

جمعی از نویسندگان

apixbax.rozblog.com

Mr.Apix بازدید : 347 جمعه 12 تیر 1394 نظرات (0)

دانلود زاپیا Zapya 3.2.6 - برنامه ارسال فایل با سرعت بالا برای اندروید + نسخه کامپیوتر

دانلود نسخه اندروید با لینک مستقیم         دانلود نسخه کامپیوتر با لینک مستقیم      آموزش نرم افزار زاپیا


 یکی از آسانترین راه‌های ارسال فایل از گذشته تاکنون استفاده از بلوتوث بوده است. اما با پیشرفت تکنولوژی و حجیم تر شدن فایلها و همچنین سرعت پایین ارتباط بلوتوث نیاز به روشی سریع و البته آسان به شدت احساس میشد. بر این اساس نرم افزارهای چدیدی ظهور کردند که میتوانستند از طریق WiFi فایلها را با سرعتی بالغ بر 2 مگابایت بر ثانیه ارسال کنند که رقم بالایی در مقایسه با بلوتوث به شمار میرود. یکی از این نرم افزارها، اپلیکیشن محبوب و پرکاربرد Zapya است که چندی پیش در فروشگاه و وبلاگ استودیو انیمیشن اپیکس خدمت کاربران عزیز معرفی شد. در این بخش قصد داریم نحوه ارسال فایل بین کامپیوتر و دستگاه اندرویدی را با استفاده از این برنامه خدمت کاربران عزیز آموزش دهیم.
برای شروع کار لازمست که نسخه اندرویدی و نسخه کامپیوتر برنامه Zapya را از اینجا دانلود کنید.

1. در مرحله اول باید فایل apk را بر روی دستگاه اندرویدی و نسخه ویندوزی را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید.
2. در این مرحله برنامه های Zapya را هم در دستگاه اندرویدی و هم در کامپیوتر خود اجرا کنید که در این صورت به ترتیب با تصاویر زیر روبرو خواهید شد. این نکته را بیاد داشته باشید که حتما باید WiFi کامپیوتر یا لپتاپ خود را روشن کنید.

کاربران عزیز برای نمایش تصویر در سایز بزرگتر روی آنها کلیک کنید

 

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya



آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya




در صورت استفاده از نرم افزارهای امنیتی بر روی کامپیوتر، باید فایروال آنها را غیر فعال کرده و یا اجازه دسترسی به ترافیک داده را صدور فرمایید. در ادامه نحوه غیر فعال کردن فایروال و صدور اجازه در نرم افزار امنیتی Eset Smart Security را بصورت تصویری مشاهده میکنید.

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya

 

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya



3. اکنون برای ارسال فایل باید بین نسخه اندرویدی و نسخه ویندوزی برنامه Zapya ارتباط برقرار شود. راه‌های مختلفی برای اتصال این دو نسخه وجود دارد که ما در اینجا آسانترین روش را خدمت عزیزان معرفی میکنیم. برای اینکار به اپلیکیشن Zapya در گوشی یا تبلت خود رفته و از قسمت بالا گرینه "Connect to Share" را انتخاب کنید.

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya



پس از انتخاب گزینه "Connect to Share" پنجره زیر ظاهر میشود که در آن باید گزینه "Search and Join" را انتخاب کنید.

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya



با انتخاب "Search and Join" اپلیکیشن شروع به جستجوی دوستان قابل اتصال مینماید که در نهایت طبق تصاویر زیر کامپیوتر شما را پیدا کرده و نمایش میدهد.

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya

 

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya



پس از پیدا شدن و شناخته شدن کامپیوتر شما توسط اپلیکیشن Zapya آن را انتخاب نمایید تا اتصال انجام پذیرد.

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya



پس از اتصال، صفحه برنامه‌های Zapya در دستگاه اندرویدی و کامپیوتر به شکلهای زیر تبدیل خواهد شد.

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya
آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya



4. حالا میتوانید براحتی فایلهای خود را از دستگاه اندرویدی به کامپیوتر خود ارسال کنید. محیط اپلیکیشن اندرویدی Zapya بصورت پیشفرض بازیها و برنامه های نصب شده را نمایش میدهد که میتوانید با انتخاب هر یک از آنها، آنها را به کامپیوتر خود ارسال نمایید.

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya



در قسمت پایینی نوار آبی رنگی وجود دارد که میتوانید با لغزاندن آن به سمت چپ دسته بندیهایی نظیر گالری، فایلهای صوتی، اسناد و غیره را مشاهده کنید که میتوانید با وارد شدن به آنها فایلهای موجود را به روش ذکر شده در بالا ارسال کنید. در صورت تمایل میتوانید از بخش "Storage" (آخرین گزینه) به گردش در بخش حافظه ها پرداخته و فایلهای دلخواه را انتقال دهید.

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya




5. اما ارسال فایل از کامپیوتر به دستگاه اندرویدی بسیار راحت تر است. برای اینکار کافیست فایل خود را انتخاب نموده و با درگ کردن (نگه داشتن و کشیدن) به درون کادر برنامه Zapya و بر روی "Send File" رها سازید.

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya



تمام! فایل شما اکنون در حال ارسال شدن به دستگاه اندرویدیتان است!

آموزش ارسال فایل از طریق برنامه Zapya




نکته: کاربران گرامی برای اطمینان از تامین امنیت کامل شما در صورت غیر فعال کردن فایروال، حتما ارتباط اینترنتی خود را قطع نمایید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
اين سايت سعي دارد محيطي آموزشي براي هنرمندان ايجاد كند تا سطح دانايي را در رابطه با رشته خود يا رشته مورد علاقه افزايش دهد و آشنايي با افراد هنرمند در فضاي مجازي اينترنت و در نهايت همكاري در پروژه هاي كاري شخصي يا گروهي هر يك از افراد
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    با ايجاد كدام بخش انجمن موافق هستيد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 416
  • کل نظرات : 36
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 8
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 72
  • بازدید امروز : 16
  • باردید دیروز : 103
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 155
  • بازدید ماه : 16
  • بازدید سال : 19,707
  • بازدید کلی : 162,288